Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2014 19:29 - "Взвод" технология за контрол на съзнанието
Автор: budha1 Категория: Технологии   
Прочетен: 785 Коментари: 0 Гласове:
1



Механизмът за промяна на съзнанието е базиран на технологията на приеманите подсъзнателно радиовълни: Спектърът на разпространение на тихите звуци (SSSS), понякога наричан „четирите S” (S-quad) или още „Взвод” (Squad). Той е разработен от д-р Оливър Лоуъри от Норкрос, Джорджия и е описан в американски патент #5,159,703, „Система на тихите подсъзнателни представи”, с дата 27 октомври 1992 год. Извлечение от патента гласи:

„Система за тихи комуникации, в която недоловими радиовълни в звуковия спектър с много високи или много ниски честоти, или в близкия до него свръхзвуков спектър са амплитудно- или честото-модулирани по подходящ начин и разпространени акустично или чрез вибрации с цел да възбудят мозъка, например чрез употребата на високоговорители, слушалки (на телефони и др.), или по медиите. Модулираните носещи радиовълни могат да бъдат предавани директно в реално време или да бъдат подходящо записани и разпространени по механични, магнетични, или оптични носители за забавено или повтарящо се предаване на слушателя.

Според литературата на Корпорация „Тихи Звуци” сега е възможно, използвайки супер компютри, да се анализират човешките емоции по електроенцофалограмен начин и да се направи точно тяхно копие, после тези „записани емоции” да се изпратят на друг компютър и, по желание, „тихо да се излъчат и да променят емоционалното състояние на човек”.

Корпорация „Тихи Звуци” твърди, че се интересува само от положителните емоции, но армията няма подобни ограничения. Очевидно е, че това е проект на министерството на отбраната на САЩ.

Едуард Тилтън, президент на корпорацията „Тихи Звуци”, казва следното по повод SSSS в писмо с дата 13 декември 1996 год:

„Както и да е, всички работили по проекта са инструктирани от правителството на САЩ и не ни е разрешено да разкриваме точни детайли... ние правим касети и компактдискове за германското правителство, дори за страни от бившия Съветски съюз! Всичко това с разрешението на министерството на външните работи на САЩ, разбира се... Системата беше използвана по време на операция „Пустинна буря” в Ирак доста успешно.”

Графичната илюстрация „Движение на индуцирани алфа до тета вълни с обратна връзка”, която съпровожда литературата, е етикетирана #АВ 116-394-95 незасекретена, и е направена от „най-мултифункционалната и чувствителна електроенцофалограмна (EEG) машина на света.”

Тя има вместимост 200 000, а за сравнение другите машини имат вместимост около 50 000. Тя е софтуерно-управлявана от „най-бързите компютри”, използващи безшумна технология, подобна на тази в ядрените подводници за засичане на малки обекти под водата от огромни разстояния.

Целта на цялата тази висока технология е да начертае и изобрази подвижна група от периодични мозъчно-вълнови сигнали. Илюстрацията показва ЕЕG изображение от един индивид, взето едновременно от лявото и от дясното мозъчни полукълба. Данните, получени от двете страни на мозъка, изглеждат доста различни, но всъщност са еднакви (оставяйки настрана нормалните ляво-десни мозъчни отклонения).

Клониране на емоциите

Чрез използването на тези компютърно-направени ЕЕG-та, учените могат да идентифицират и изолират „записи на емоциите”, да ги синтезират и прехвърлят на друг компютър. С други думи, чрез изучаването на характеристиките на едва доловимите мозъчни процеси, които се появяват, когато субектът изпитва специфична емоция, учените могат да направят запис на съответстващите им мозъчни вълни и да го възпроизведат. „Тогава тези записи се поставят на носещите честоти на корпорация „Тихи Звуци” и тихо ще предизвикат появата на емоция от същия тип в друго човешко същество!”.

Разпространение и приложение на системата

Това тук е много по-сложно от обикновена подсетивна звукова система. Има многобройни патентовани технологии, които могат да бъдат разпространявани поединично или колективно върху носещи честоти, за да предизвикат всевъзможни ефекти.

Изглежда, в системата има два метода за разпространение. Единият е директно микро-вълново излъчване в мозъка на индивида, възможен само за операции от малко разстояние. Другият, както е описан по-горе, използва обикновени радио и телевизионни носещи честоти.

Освен неизбежността тя да бъде използвана като оръжие срещу някого, системата има многобройни положителни приложения. Обаче фактът, че звуците са подсетивни ги прави практически недоловими, и е възможно те да бъдат опасни за широката публика.

В по-стандартна употреба, SSSS може да използва звукови команди, например като допълнение в охранителните системи. Зад музикалните медии, които чувате в магазините или в търговските центрове, може да има скрито послание, което ви призовава да откраднете от магазина. И когато самите гласови команди са силни, а подсетивната система за представи донесе „клонирани емоции”, резултатът е поразителен.

Противодействията на тази технология са обичайните „помогни си сам” технологии: позитивни представи, релаксация и медитация, също така методите за проявяване на скритите ни възможности.

В медицински контекст, тези системи могат да бъдат употребявани с голяма полза за лечение на психиатрични и психосоматични проблеми. Като система за лечение на пълна глухота, тя е ненадмината. (Обещания, само обещания. Това е най-честата употреба, рекламираща тази технология в последните 30 години. Но глухите са си все още глухи, а армията сега има оръжие за употреба върху нищо неподозиращи хора с напълно нормален слух.)

Опроверженията на служебните лица

В действителност, години наред правителството на САЩ отрича или отказва да коментира въздействащите на ума оръжия. Едва миналата година (бел.ред. 2003 г.), вестник „Новини от САЩ и Световен Журнал” пусна материал, озаглавен „Удивителни оръжия”, основно преглед на новите т.нар. „не-смъртоносни” или „по-малко смъртоносни оръжия”. Нито една дума за SSSS, въпреки че технологията е използвана 6 години по-рано!

В извадки от статията четем:

„Говори Чарлз Бернард, бивш директор по разработването на военно-морски оръжия: „Все още чакам да видя едно от тези облъчващи неща, което наистина да работи.” „DARPA (Агенция по специализирано разработване на защитни проекти) идва при нас на всеки няколко години да види дали има начини за далечно блокиране на нервната система.”, д-р Ф. Тери Хамбрехт, начело на програмата за нервни протези в болница „Ню Йорк”, „но все още нищо не е открито”, казва той. „Това е само научна фантастика и изсмукано от пръстите.”

Може да звучи като „научна фантастика и изсмукано от пръстите”, но не е. Както и да е, то е точно това, в което имащите власт искат да вярваме, за да ги оставим на мира в техните постоянни стремежи за... какво? Идеята зад несмъртоносните оръжия е обезвреждането на врага без убиване, в случаи на потушаване на бунт или в ситуация с вземане на заложници, да бъдат извадени от строя участниците без неизменните наранявания, дори по възможност без тяхното знание. Електромагнетичните въздействащи на ума технологии всички заедно ще попаднат в клас оръжия, но докато всички те са „несъществуващи”, кой ще решава кога и къде те ще бъдат използвани?

И защо, според слуховете, на избрани компании в развлекателната индустрия ще бъде разрешен достъпът до тази технология, когато самия факт за нейното съществуване е скрит за широката публика? До неотдавна, до миналия месец (февруари), това желязно, почти пълно отричане и мълчание по темата все още продължаваше, дори спрямо комисии на Конгреса на САЩ!

Общият икономически комитет, начело с Джим Сакстън, се събра на 25 февруари 1998 год. заради „Слуховете за радио-честотни оръжия и тяхното разпространение: Потенциална заплаха за икономиката.” Достъпните данни включват свидетелските показания на няколко специалисти от армията:

• Д-р Алън Кехс, от лабораториите на армията, отговарял за цялостната опасност за радиочестотите.

• Господин Джеймс О. Брайън, заместник-директор за оперативните тестове и директор на операциите с използване на жива сила в централата на министерството на отбраната в Пентагона, обясняващ ролята на опитите с жива сила и тяхната роля във военното оборудване с радио-честотни оръжия. • Господин Дейвид Шринър, главен инженер за постиженията в правия ток, свързани с електронна война, и наскоро пенсиониран като инженер със способности за изпробване на военноморски оръжия, говорил за трудностите в създаването на радио-честотни оръжия и за методите срещу терористи. • Д-р Ира Мерит, ръководител по разузнаване на представите и на отдела за аналитични приложения в Дирекцията за високи технологии, противоракетна отбрана и Центъра по космически технологии, Хънтсвил, Алабама, обяснявала разпространението на радио-честотни оръжия от бившия Съветски съюз.

Въпреки че тези показания дават информация с техническо значение, може би те са още по-важни заради информацията, която не дават: информация за съществуването на радио-честотни оръжия, които директно действат в човешките мозък и нервна система.

Психотронните оръжия на КГБ

Тази технология не се е появила внезапно посред нощ. Тя има дълга история на развитие и опровергаване на това развитие от американското правителство и може би също от половината други правителства в света. Ние знаем, че бившият Съветски съюз активно се занимаваше с този тип проучвания. В предишния материал ние публикувахме, че през 70-те години Съветското КГБ разработва система за психотронно въздействие (PIS), използвана за да превърне войниците в програмирани “човешки оръжия”. Системата използва комбинация от високочестотни радиовълни и хипноза. Проектът PIS беше започнат в отговор на подобни първоначални проекти в САЩ по времето на президента Картър, според Юри Малин, бивш съветник по сигурността на президента на СССР Горбачов.

В моята хроника за електромагнитни оръжия аз описах период от около 60 години на интерес и разработване на такива оръжия, информация събирана от много репортажи и изрезки от вестници, изпратени от читателите на „Резонанс”. В моята статия за изкуствената телепатия аз проследих развитието на технологията „гласове в твоята глава” от 1961 год. и всички мои изследвания идват от отворената научна литература.

Мощта на военно-промишления комплекс

Жан Вийсмън е написал подходящо описание на ситуацията, в която са днес САЩ, за „силите, които съществуват”, и как е настъпило това положение:

„По време на Студената война САЩ не само се състезаваше в ядреното въоръжаване със Съветския Съюз, но също и участваше в тайна надпревара, разработвайки необичайни оръжия. Тъй като разузнавателните агенти (които до Втората световна война играеха поддържаща роля вътре в правителството) продължаваха да увеличават своето влияние, бяха отпуснати финансови средства за развитието на техники с цел надхитряването на СССР.“

„И общността на американското разузнаване започна да нараства, появи се тайна култура, което позволи на шпионите да приложат разнообразни разработени техники за изкусно заобикаляне на демократичните процедури и институции...”

„Както в много други демокрации, правителството на САЩ се избира от две основни части на избирателната колегия: т.е. няколко губернатори, съдии, конгресмени и от Президента; и от неизбираемите административни служби, представени от многобройни федерални агенти.”

„В стабилна и правилно функционираща демокрация, избираемата част от правителството е отговорна за неговата неизбираема бюрократична част и дава на хората истински глас в гласуванията по дневния ред от тяхното правителство.”

„Докато значима част от американското правителство без съмнение следва този демократичен принцип, друга доста голяма част от това правителство действа в пълна секретност и следва своят собствен непонятен дневен ред, който непризнат, много често е различен от публикувания.”

Жан продължава с цитиране на един от най-популярните военни герои на САЩ: Дуайт Д. Айзенхауер, който е служил като главнокомандващ на Обединените Сили през Втората световна война, и по-късно беше избран за 34-тия президент на САЩ. В своето прощално изявление към нацията през 1961 год., президентът Айзенхауер казва: „... ние бяхме принудени да създадем постоянна военна промишленост във всестранни направления. Допълнително към това, три и половина милиона мъже и жени са пряко ангажирани със отбранителната ни система. Ние годишно харчим за военно осигуряване повече, отколкото чистият доход на всички американски корпорации.”

„Това съединение на необхватната военна система и голямата оръжейна индустрия е нещо ново в американския опит. Пълното влияние – върху икономиката, политиката, дори духовността – е във всеки град, всеки щат, всеки офис на федералното правителство. Ние оценихме огромната нужда от подобно предприятие. Обаче ние не трябва да си затваряме очите за това, че то ни влече към гроба. Нашият труд, ресурси и прехрана са изцяло замесени; така че това е самата структура на нашето общество.”

„В правителствените съвещания ние трябва да попречим на придобиването на произволно влияние, търсено или не, на военно-индустриалния комплекс. Възможността за катастрофално повишаване на неуместната власт съществува и ще остане. Ние никога не трябва да позволим значението на тази комбинация да застраши нашите права или демократични процеси.”

Международното отношение към нови оръжия

Обединените Нации бяха основани през 1945 год. с цел „предпазване на идващите поколения от ужасите на войната”. През 1975 год. Генералната Асамблея разгледа план, предложен първоначално от Съветския съюз: „Забрана върху разработването и произвеждането на нови видове оръжия за масово унищожение и нови системи от подобни оръжия”.

През 1979 год. Съветският съюз добави списък от няколко потенциални оръжия за масово унищожение:

Радиоактивни оръжия (използващи радиоактивни материали), които могат да причинят вредни ефекти, подобни на тези при ядрена експлозия.

Оръжия, базирани на употребата на вируси, бактерии или други микроорганизми, с цел причиняване на биологична вреда.

Оръжия, базирани на излъчването на инфразвукови вълни и въздействащи чрез слуховата система.

Електромагнетични оръжия, действащи чрез излъчване в обичайни радио-честоти, които могат да увредят човешките органи.

Своя отговор, САЩ и други западни страни протакаха. Те изложиха дълга, заплетена причина, но резултатът беше същият.

В материал, озаглавен „Не-смъртоносните оръжия могат да нарушат договорите”, авторът обърна внимание на това, че договорът за общоприетите оръжия обхваща и много от не-традиционните оръжия; „онези, които използват инфразвук или електромагнитна енергия (включително лазери, микровълни или излъчване на вълни с радио-честоти, или видима светлина, излъчвана с честотата на мозъчните вълни) за техните свойства.”

Харлън Джерард, административен директор на международния комитет срещу нападателни микровълнови оръжия, ми сподели своята увереност, че стратегията зад неотдавнашния тласък на правителството за „по-слабо смъртоносни” оръжия е уловка. Тези, които сега дават цялата тази гласност, са назначени, за да направят нужното да получат публичното одобрение. Електромагнитните влияещи на ума технологии не са споменати, но по-късно те ще бъдат скрити под чадъра на по-малко смъртоносните оръжия.

Тези оръжия бяха наскоро прехвърлени от министерството на отбраната към министерството на правосъдието. Защо? Защото има няколко международни спогодби, които изрично ограничават или забраняват оръжия от този тип да бъдат използвани в международни войни. С други думи оръжия, които са „блокирани” за употреба срещу най-големите врагове на нашата страна (непротиворечащо на факта, че САЩ използваха тези оръжия във войната с Ирак!), сега могат да бъдат използвани от местните полицейски управления срещу нашите собствени цивилни, срещу групи като мирни граждани, протестиращи срещу американската ядрена политика.

Предстоящият глобален контрол над съзнанието

Пълната тайна за разработването на електро-магнетична променяща съзнанието технология говори за ужасяващата сила, която и е присъща. Да го кажем направо, който владее тази технология, той може да контролира умовете на всички хора.

Има данни, че правителството на САЩ планира да разшири обсега на тази технология, и да обхване всички държави, всички хора. Това може да бъде осъществено, то се осъществява, чрез използването на почти завършения проект HAARP за области отвъд океана и мрежата GWEN със сегашно местоположение САЩ. Американското правителство отрича всичко това.

Д-р Майкъл Пърсингър е професор по психология и наука за нервите в Лаурентиаския университет в Онтарио, Канада. Преди сте го срещали на страниците на „Резонанс”, където той публикува своите изводи, че силни електромагнитни полета могат да влияят на човешкия мозък.

„Временното стимулиране на част от мозъка”, казва той, „може да породи чувства на невидима сила, дезориентация, и нередности във възприятията. То може да предизвика образи, намиращи се в паметта, включително кошмари и чудовища, които обикновено се премълчават.”

Д-р Пърсингър преди няколко години написа материал, озаглавен „Върху възможността за директното достигане на мозъка на всеки човек чрез електромагнитна индукция на фундаментални алгоритми”.

Резюмето гласи:

„Съвременната наука, изучаваща нервната система, предполага съществуването на основен алгоритъм, чрез който цялата сетивна информация се превежда във вътрешен, специфичен на мозъка код. Пряка стимулация на тези кодове вътре в човешките временни или (limbic cortices) чрез прилагането на електромагнитни модели може да предизвика енергийни нива, които са в диапазона едновременно на геомагнетичната дейност и на съвременните комуникационни мрежи. Процес, който е свързан с тесния сектор на мозъчната температура, може да позволи всички нормални човешки мозъци да бъдат засегнати от субхармония, с честота около 10Hz, която варира само на 0.1Hz.”

Той завършва резюмето със следното:

„В следващите две десетилетия ще се появи възможност, която беше немислима, но сега е напълно осъществима. Това е технически възможното влияние директно в по-голямата част от мозъците на шест милиарда човешки същества, без посредничеството на класическите сензорни модалности, чрез създаване на нервна информация вътре във физическата среда, в която всички индивиди от вида са потопени.”

„Историческата поява на подобни възможности, които тръгват с барута, и стигат до деленето на атома, дадоха своя резултат – важни промени в световната еволюция, които настъпиха много бързо след прилагането на практика на тези възможности. Намаляването на риска от неподходящо приложение на тези технологии изисква продължителна и отворена дискусия за техните реални възможности и приложение в научната и обществена сфера.”

Не може да бъде казано по-просто. А ние нямаме обществен дебат, защото правителството на САЩ напълно отрича съществуването на подобна технология.
БЪЛГАРИЯ 23Г ВЕЧЕ Е КОНЦЕНТРАЦИОНЕН ЛАГЕР ЗА НОВИ ПСИХОТРОНИ ОРЪЖИЯ ДО 95 г БЯХА ЗАРАЗЕНИ С ДИАБЕТ БЛИЗО 300 хил. БЪЛГАРИ ВКЛ. И ДЕЦА, СЛЕД ТОВА ПРОДЪЛЖИХА С ДРУГИ БОЛЕСТИ.ОСВЕН
ТОРОСИОННИ ОРГЕНЕРАТОРИ ЗА МАСОВО ОБЛЪЧВАНЕ СЕ ПОЛЗВАТ И ДЖОБНИ С ЗАПИСИ НА ЕМ ВЪЛНИ НА БОЛЕСТИ ЗА ПОРАЗЯВАНЕ НА ЕДИНИЧНИ ЦЕЛИ И НАЙ-НОВИТЕ С ЗАПИСВАНЕ НА МОЗЪЧНИ ВЪЛНИ И ЧЕТЕНЕ НА МИСЛИ. ЗАПИСИ НА МОЗЪЧНИ ВЪЛНИ НА УБИИЦИ СЕ ПОЛЗВАНИ НАЙ-МНОГО В САЩ . НА ПРОТЕСТИ В БЪЛГАРИЯ СА ИЗПРОБВАНИ ЗАПИСИ НА САМОЗАПАЛИЛИ СЕ И СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАПИСИ С ОБЕСВАНЕ ОТ МОССАД И ФСБ.       Ако се установи честотното излъчване на мозъка на дадена човешка личност или човешки индивиди, хората могат да бъдат командвани и манипулирани дистанционно, чрез излъчване на психогенератора на определени импулси в диапазона на техните честотни вълни. Жертвите започват да чуват нелепи команди. Не са редки случаите на немотивирани на пръв поглед самоубийства, на неоправдана агресия към близки ... Човек става зомбиран. Превръща се в играчка. Затова психотронното оръжие е по-страшно от всички други видове оръжия.
            През 20-те години на ХХ в. в СССР има три центъра по изучаване на феномена на внушаването на мисли. 

През 1928 и 1929 г. излизат два фантастични романа – „Радиомозък” от С. М. Беляев и „Властелинът на света” от А. Р. Беляев, в които авторите художествено представят своята визия за възможните опасни последствия от попадането на подобни открития и разработки в ръцете на недобросъвестни и жадни за власт хора. 

В периода 1972–1973 г. към Института по радиоелектроника на СССР се разработва проект „Радиосън”, като с помощта на апарата „Радиохипноза” чрез свръхвисоки честоти (СВЧ) да се предизвика от лек до дълбок сън у хора с периметър на действие до 100 кв. км. В един доклад за проведено успешно изпитание на апарата около Новосибирск, се казва, че той не само може да приспи противника, но и да предизвика някои патологични изменения в човешкия организъм, включително мутация на клетки. 

През 1973 г. е разработен апарат, който би могъл да бъде инсталиран на спътник и чрез него да се оказва пси-въздействие на огромни територии. 
Автор: Джуди Уол                                Ваня Миланова от "Свободна Европа", директно от Цюрих: Румяна Узунова беше заразена с рак!
     



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha1
Категория: Други
Прочетен: 1226800
Постинги: 429
Коментари: 28
Гласове: 121
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031