Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2014 17:18 - Расовото смесване- гибел за човечеството
Автор: budha1 Категория: Други   
Прочетен: 859 Коментари: 0 Гласове:
0Дълго време официалната наука смяташе, че най-красивите и най-талантливи деца се раждат от родители с различен цвят на кожата. Генетиката обаче доказа, че децата със смесена кръв са подложени на голям риск от наследствени болести, за разлика от децата, чиито родители имат „еднаква” кръв. Последните изследвания показаха, че при метисите има най-голям риск от наследствени генетични заболявания. Изследователите установиха, че при тях с възрастта рискът се увеличава.
Днес се раждат десетки хиляди деца при кръстоската на различни раси, като по този начин по земята не остана място, в което коренното население да не се е смесило с представители на имигранти.
Антропологията потвърди, че над 1/5 от населението на земята са метиси, т.е. деца от смесени бракове. Увеличението на тези кръстоски могат да станат причина за мъчителната гибел на човечеството. Ние се изменяме кардинално и скоро не бихме могли да съхраним жизнените си сили за следващото поколение. Нашият вид би бил обречен на гибел.
До неотдавна се твърдеше, че смесването на кръвта между родители от различни раси е напълно безобидно явление, но последните данни сочат, че това сериозно застрашава живота на бъдещото поколение.
В тази насока председателят на академията по фундаментални науки към РАН (Руска академия на науките) Андрей Тюнаев изказа следното мнение:
„Ако световното общество продължи политиката на смесване на народите, така би се получила самоунищожаваща се машина, при която метисите и мулатите постепенно ще загинат, може би не в първото поколение, а може би във второто, но със сигурност постепенно ще умрат”.
Твърди се, че от смесените бракове се раждат много красиви деца, като изследване на английски психолози доказа, че метисите са смятани за изключително привлекателни за срещуположния пол. Като очевидно потвърждение за „гениалността” на хората със смесена кръв са личности като Пушкин, Тюргенев или Дюма. Но медалът има и обратна страна, като това може да има и опасни генетически последствия, които се предават от увредените родители към техните деца. Негативното изменение в генофонда на такива популации се увеличава с поколенията.
Андрей Тюнаев привежда подобни примери с членовете на европейските кралски фамилии, където често се появявали случаи на епилепсия, шизофрения, хиперцефалност и др. До скоро се твърдеше, че причините за тези наследствени заболявания са многочислените кръвосмешения (ендогамия) между близки родственици, с цел запазване на „синята” кръв и за следващото поколение. Но последните уникални изследвания опровергават тази теория. Според Тюнаев кръстоската между близки родственици не е опасна, като обратното твърдение е голямо заблуждение. В подкрепа на тезата си той привежда примери с изолирани народи като арктическите ескимоси, които от 5-7 хиляди години живеят в малки близко родствени популации, и където генетични увреждания просто не се наблюдават.
Съгласно новата сензационна хипотеза истинската причина за наследствените генетични заболявания е не смесването на кръвта между родственици, а съвършено различния вид на човека. В тази насока учените привеждат резултати от изследване, според което на земята не живеят просто различни раси, а генетично несъвместими видове хора.
При всички раси с течение на времето се образуват разни генетически особености, поради това че различните видове хора са се приспособили към различни среди. Например виетнамците са се приспособили за един вид климат, африканците за друг, а пък шведите за трети, което неминуемо е оказало влияние върху особеностите на генофонда им. Според Джон Бейкър ако не беше глобализацията днес повечето човешки раси щяха да са толкова генетично различни, че биха се държали като различни видове!!!
Различните генетически програми се проявяват не толкова в цвета на кожата или очите. Например африканците произвеждат 16% повече тестостерон от европейците, и са много по-бързи от всички други на тази земя.
Детето от смесен брак между бял и негър получава генетичен градиент, който е напълно несъвместим. Постоянното смесване на расите рано или късно води до генна несъвместимост, водеща към генетични патологии. Експертите наричат това „стареене на цивилизацията”, което най-много засяга европейците.
Според проф. Елена Корнилова от РАН, европейската цивилизация е видимо „стара”, не проста по отношение на възрастта, а поради това, че вече не успява да съхрани своето индивидуално „лице”.
Изчезването на европеидната раса в бъдеще е реален „кошмар”, което може би ще се отложи с няколко десетилетия, но неизбежно ще настъпи. Според експертите основна роля в този процес играе преселението на хора от други континенти. Населението на Европа се увеличава не заради естествения прираст, а поради неспирното прииждане на нови и нови преселници. Именно това рано или късно ще стане причина за „израждането” на европейците. Хората със светла коса и очи, и с прав нос рискуват навсякъде да изчезнат. Според едно изследване последният рус и синеок човек ще изчезне през 2050 година във Финландия!!!
Американският професор Ричард Макълок твърди, че до 2 100 година бялото население на Великобритания ще бъде малцинство, а етническите бели холандци дори ще изчезнат!!!
Този процес разбира се не е от вчера. Още от епохата на Великите географски открития европейците достигат всички точки на света, създават свои колонии и влизат в контакт с местното население. Сега това „местно” население приижда на вълни към Европа и се кръстосва с европейците.
Фактите сочат, че навсякъде в Европа, където местното население не е било подложено на смесване с представители на чужди раси, поколението е генетично здраво, тоест то е жизнено способно.
Учените разделят човечеството на три основни раси- европеидна, монголоидна и негроидна. Но всяка голяма раса се дели на множество подраси. Достатъчно е да си представим шведи и индийци, като расата е еднаква- европеидна, но те не си приличат едни с други. Евентуално кръстосване между тях също би довело до генетични проблеми.
Смесването на расите води до безчислено много генетични варианти, а това е причина за множество генетични нарушения. Над човечеството е надвиснала реалната угроза от унищожение. В борбата за съществуване предимство пред европейците имат хората от изток (китайци, индийци, пакистанци, араби и др.). Като в основата на това са семейните ценности, а именно желанието да се раждат множество деца, които при съвременните европейци вече не са така застъпени. В бъдеще те биха заели териториите на „умиращите” европейци. Учените констатират шокиращия факт, че днес практически не се срещат хора с генетически „чиста” кръв. Според тях процесът на израждане е необратим. Пример за това са метисите в Бразилия, където в различни варианти са се смесили три различни раси- на преселниците от Европа, на американските индианци и на потомците на африканските роби. Последствията от това смесване са очевидни. По статистика в съвременна Бразилия жените превишават броя на мъжете с 35%!!! Явно там мъжката ДНК е претърпяла необратимо изменение.
Изследователите считат, че смесването на кръвта влияе и на умствените способности на бъдещите деца. Невероятно, но последните данни сочат, че човечеството деградира, и скоро ще настъпи „обратна” еволюция, като човекът ще достигне еволюционното ниво на ранните си предшественици. Разумният човек би се върнал в началото на своя еволюционен път. Според руския палеоантрополог проф. Александър Белов човечеството отдавна е достигнало крайната точка на невъзвращаемост и се движи към примитивна форма на съществуване. Това означава, че човекът постепенно губи своето преимущество пред животните……………
 Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha1
Категория: Други
Прочетен: 978292
Постинги: 429
Коментари: 28
Гласове: 121
Архив
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031