Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2014 16:43 - Основно очистване (Master Cleanse Salt Water) на организма от токсини с вода и сол.
Автор: budha1 Категория: Други   
Прочетен: 1376 Коментари: 0 Гласове:
0



 image                    Както вземате баня всеки ден, за да измиете тялото отвън, така трябва редовно да се почиства тялото отвътре. Един от начините за почистване на тялото отвътре е със солена вода. При измиване отвътре се постига изчистване на остатъци, отпадъци, токсини и депозити, които пречат на вашето тяло да функционира добре. При използване на клизма или иригатор се почиства само част от дебелото черво, но при използване на солена вода се почиства цялата храносмилателна система. За очистването трябва да се използва морска сол.

Какво трябва да знаете за да направите очистване със солена вода? Процедурата е много проста. Пригответе си рано сутрин съд с един литър (1 л.) затоплена вода и две чаени лъжици нейодирана морска сол. Пробвайте вкуса на водата, ако не е много солена, добавете още сол. Изпийте цялото съдържание на гладно. Добре е да изпиете солената вода на един път, но ако имате затруднение изпийте я на части. Можете да разтриете коремната си област, така ще подпомогнете по добро очистване. До един час ще почувствате чести движения в червата. Ако не, трябва да прибавите малко повече сол или да пиете малко повече вода, за да подпомогнете очистителния процес.

Ключът е да се коригира количеството на сол според индивидуалните нужди. Също уверете се, че не се използвате йодирана сол. Това очистване е много безопасно и вие няма да станете зависими от солената вода, както се получава при някои билкови и синтетични разслабителни програми.
Добре е вечерта да приемете по лека храна с повече сурови зеленчуци или това да ви е за обяд, а вечерята да я пропуснете. Евентуално може да си помогнете с разслабителен чай вечерта, така че очистването на следващия ден да се улесни.
Солената вода не се абсорбира от храносмилателната система. Може би сте чували, че пиенето на морска вода не дехидратира тялото, защото консистенцията (съдържанието на сол) на морската вода е една и съща с консистенцията на кръвта и не се абсорбира.
Поради голямото съдържание на сол, водата преминава през червата като метла и помита всичко след себе си и след това се изхвърля.
Това очистване може да се направи със същия успех и със зелева чорба (сок от кисело зеле)! И така, ако чувствате изтощение или необичайна умора помогнете на тялото си чрез очистване на храносмилателния тракт чрез солена вода.
Очистване със солена вода не само подпомага очистването на дебелото черво, но и спомага за очистване от кандида и паразити. Запомнете, че при това очистване се изхвърлят и добрите бактерии. Добре е след процедурата да се захранете с добри бактерии (домашно приготвено кисело мляко с живи бактерии, кисело зеле и др.) или някои добри пробиотици.

Източници: http://hubpages.com/hub/salt_water_flush
http://themastercleanse.org/salt-water-flush/

Книга: The Master Cleanser by Stanley Burroughs

image
Коментар от Earth Clinic: Аз искам да публикувам резултатите от очистването с морска сол, като се надявам, че това ще помогне и на другите. Първо, бях планирала да се очисти дебелото черво с помощта на морска сол, обаче бях загрижена поради не медикаментозното (без използване на медикаменти) високо кръвно налягане. По тази причина, аз използвах две чаени лъжички първия ден в чаша вода (250 мл). На другия ден използвах супена лъжица и на третия ден използвах почти две супени лъжици в същото количество вода. Един час по-късно бях в банята множество пъти и след това уринирах без спиране. Също така, след проверка на тоалетната чиния открих 5 пясъчни на вид кристали като топчета със зелени частици плаващи във водата. По-късно осъзнах, че краката и ръцете ме не са подути и кръвното ми налягане съществено спадна; нямах повече кръвно налягане. Това беше невероятно. Направих повече изследвания и разговарях с медицинско лице, което каза, че морската сол издърпва водата към дебелото черво и насочва водата от краката, ръцете, сърцето, и кръвта към дебелото черво, където в крайна сметка се изхвърля.
Също така зелените частици са жлъчка, а кристалите - жлъчни камъни, които морската сол, принуждава да напуснат.                                    zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha1
Категория: Други
Прочетен: 1232071
Постинги: 429
Коментари: 28
Гласове: 121
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930