Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2019 17:48 - Въпроси И Отговори За CO2! Обясняване На Фалшивия Парников Ефект
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1056 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.01.2019 17:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпроси и отговори за CO2! Обясняване на фалшивия парников ефект

image

Изследвания Живот Въпроси И Отговори За CO2! Обясняване На Фалшивия Парников Ефект


https://www.veteranstoday.com/2019/01/16/questions-and-answers-about-co2-explaining-the-fake-greenhouse-effect/



публикувано на 16 януари, 2019 АвторCarol Duff, MSN, BA, RN Коментари (10) 171 преглеждания

Бележка на здравния редактор: Имаме друга статия, написана от Енкиду Гилгамеш, тази е за това, което той етикетира, “Фалшиви парникови ефекти”. Той е автор на други статии, които можете да намерите в раздела „Изследвания“ на VT… .Carol

СЪДЪРЖАНИЕ

  1. Ако сте излъгани в…
  2. Какво трябва да предизвика Вашето подозрение?
  3. Нека сега да говорим за CO2.
  4. Несъществуваща планетарна и оранжерия парниковият ефект!
  5. Положителна обратна връзка!
  6. Затоплянето се прехвърля към Тропосферата!
  7. Нека продължим!
  8. Други източници

,

1. Ако сте излъгали при…

отколкото истината не е далеч , защото тя винаги е противоположна на лъжата !

Лъжата за човешкото глобално затопляне и изменението на климата е следната:

„ Само емисиите на CO2 , отделяни от хората, предизвикват Положителна обратна връзка и парникови ефекти, които улавят топлината и неизбежно водят до климатична катастрофа! 97% от учените в областта на климата са съгласни с консенсус за това, което се случва сега! "

Защо това твърдение е погрешно, много от вас ще попитате сега, защото е представено като " научен консенсус " от " всички главни потоци-медии "!

,

2. Какво трябва да предизвика Вашето подозрение?

1. “ Научен консенсус ” - науката се основава на доказателства , а не на гласуване с консенсус! Освен това в научната общност не е имало консенсусно гласуване за това. Би било абсурдно да го правим! Ако имаше гласуване, делът на поддръжниците на горното строителство ще бъде по-малко от 1/1000 и изявлението ще бъде лесно откъснато от научни доказателства! Дори пропагандираният консенсус е напълно фалшив!

image

Консенсусната лъжа " дори не заслужава да се нарича спекулация и никога не е теория, тя е просто тъпа маркетингова лъжа , разработена от маркетинг мошеници, а не от някой учен!

2. “ Всички медии го разпространяват! - Така наречените медии се състоят от пропагандни компании и те вече не се наричат ​​вече медии! По-подходящите имена са „ FakeNews “, „ Lьgenpresse “, „ Presstitutes “, „ Maulhuren “… Точно когато всички презистисти обявяват нещо или сочат в една посока, всеки трябва да се огледа, обикновено истината е от другата страна!

,

3. Сега нека говорим за CO2.

Какво е CO2?

CO2 е един от естествените компоненти на нашата атмосфера.

Колко CO2 има?

CO2 е следен газ, освен 78% азот, 21% кислород, 0.934% аргон и 0.029% други следи от газове, само 0.037% CO2 е в атмосферата.

Пълен списък на компонентите на Атмосферата:

Компонент Процент
азот 78.000000%
кислород 21.000000%
аргон 0.934000%
хелий 0.000520%
неон 0.001820%
криптон 0.000110%
ксенон 0.000009%
радон 0,000000% (незначително)
метан 0.000180%
CO2 0.037000%
оставащ 0,026361% (Други следи от газове S0x, N0x и др.)
Обща сума 100.000000%

Общият дял на човечеството върху CO2 е 0.0011% , само делът на индустрията е с 0.0000077% много по-нисък и относително без значение!

CO2 ли е отрова?

CO2 е рядък неотровен газ без мирис.

Свойства на CO2!

CO2 е с неговите 1,997 кг / мі един от по- тежките компоненти на въздуха и следователно има тенденция да се натрупва на почти повърхностно ниво .

Необходим ли е CO2?

Сравнително тежкото специфично тегло на CO2 е щастлив за живота , защото CO2 е подобен на водата като основен елемент от живота !

Кой друг се нуждае от CO2?

Растенията се хранят от атмосферния CO2, който им е необходим за тяхното пълно съществуване и растеж. Въглеродът се отделя от CO2 и се свързва с други молекули растителна храна за изграждане на клетъчния материал!

И ние, хората, имаме ли нужда от СО2?

Да , защото целият живот на животните (също човешки) зависи от растенията. Хранят се директно върху растенията или се хранят с месо от животни, които се хранят с растения!

Къде другаде се нуждаем от CO2?

Растенията отделят кислород (O2) от CO2 и кислородът е необходим за дишане на животните! Когато разгледаме биохимичните детайли, O2 атомите в СО2 са интегрирани в глюкозата, но същото количество атоми О2, които са напукани от Н2О, са тези, които се освобождават за дишането ни. Но молекулярният баланс на количеството е същият! 6 пъти О2, взет с СО2, се освобождават чрез напукване на О2 от H2O!

6Н20 + 6СО2- > C6H12O6 + 6O2

Ние използваме O2 за изгаряне на въглерод за нашата телесна топлина. Това изгаряне води до въглероден диоксид , който ние благодарение връщаме на растенията. CO2 е елемент от симбиоза между растителния и животинския свят! По-подробно обяснение на фотосинтезата ще бъде направено на отделен пост, но можете да изследвате изобилни и свободни ресурси от себе си.

image

Моля, попитайте се!

Какво искаме да дишаме в атмосфера без СО2 и О2?

Как растенията оцеляват, без да получават CO2 от въздуха?

Как ще оцелеят хората и животните без растения като храна и кислород (О2) да дишат?

image

Затоплянето на CO2 ли е?

Не , CO2 винаги е резултат от изгаряне, никога причина . Изграждането на CO2 е процес на поглъщане на енергия, а не на излъчващ. CO2 и H2O са ефективно газообразната пепел на горивния процес.

CO2 ли е силен абсорбер на топлината?

Не , капацитетът на CO2 за топлинна енергия е значително по-малък от този на други газове в атмосферата.

СПЕЦИФИЧНО НАГРЯВАНЕ при постоянно налягане

„ Специфичната топлина (= специфичен топлинен капацитет) е количеството топлина, необходимо за промяна на температурата на една единица маса на веществото с една степен. "

Компонент Топлинна стойност  (kJ / (kg K))
Водна пара 1.93
азот 1.04
кислород 0.919
Въглероден двуокис 0.844

Охлаждането на CO2 ли е?

Да , чрез изпаряване на вода (H2O) и CO2 като резултат от изгарянето, двете молекули пренасят топлината, като се издигат нагоре и охлаждат повърхността на своя произход. Този процес е подобен на нашето изпотяване . Изпотяването се извършва главно с вода, но също така се отделя малко CO2, тъй като ние също дишаме с кожата си!

image

Може ли CO2 да се натрупа на височина 6км като оранжерия?

Не , CO2 е с 1.977 kg / mі до тежко, за да се издигне високо и да остане там дълго. Той винаги се стреми към повърхността, след като освободи енергията си и се охлажда и растенията го абсорбират чрез фотосинтеза . Водната пара има само 0.590kg / mі специфично тегло и може да се издига чрез дифузия до горната граница на тропосферата (около 11 km в умерената климатична зона ).

Отговор ли е CO2 за топлината в истинска оранжерия?

Не , отоплението в оранжерия е преднамерено. Тя се произвежда чрез изгаряне на метан , за да се постигнат три цели:

  1. Поддържайте стабилната температура на оранжерията, особено в студените дни.
  2. За да нахранят растенията с въглерод , който те могат да абсорбират под формата на CO2, за да изпуснат C и да освободят O2 от H2O чрез ФОТОСИНТЕЗА.
  3. Доставяйте и влажността на въздуха, защото вторият останал от изгорял метан е H2O (вода).

Стъкленото покритие на оранжерията е да поддържа вътрешното ниво на CO2 по-високо. Иначе производството на CO2 няма да има никакъв смисъл, то ще бъде загубено. 
В допълнение към производството на CO2, качеството на светлинните вълни трябва да бъде оптимизирано, за да се даде възможност и да се максимизира ефекта на ФОТОСИНТЕЗА.

CO2 ли е киселина? Може ли да окисли океаните?

Не, CO2 не е киселина. Общата употреба на понятието „ въглеродна киселина “ ( H2CO3 ) на някои езици е химически напълно погрешна. Чрез въвеждане на енергия под налягане под налягане около 0.2% от CO2 може да се свърже с въглеродната киселина. Такива условия могат да съществуват например в контейнер с безалкохолни напитки. Отварянето на контейнера представлява малко количество от тази слаба киселина, което се превръща в H2O и CO2. В открита вода и особено в далечна базова и алкална морска вода не е възможно подкисляване.

Carbonic Acid 
https://de.wikipedia.org/wiki/Kohlens%C3%A4ure

„ Въглеродна киселина ( H2CO3 ) е неорганична киселина и реакционният продукт на кисел анхидрид въглероден диоксид (CO2) с вода . "

Климатизмът измамва, отколкото твърди, че морската вода ще стане „ по-малко алкална “ и те ще използват понятието „ подкисляване “, за да опишат това по ненаучен начин. Това е като да говорим за „ охлаждане “, когато температурата през летния ден пада от 35 ° C до 34 ° C. 🙂

,

4. Несъществуваща планетарна и оранжерия парниковият ефект!

Има ли парников ефект на друга планета, например Венера?

Не, няма парников ефект , нито в истинска оранжерия и със сигурност не на никоя планета !!

Венера е около 108 милиона километра, а Марс е на около 228 милиона километра от слънцето. 
Както студеният Марс, така и горещата Венера имат дял на CO2 в атмосферата от около 96%. 
Единствената причина, поради която СО2 не се разделя и се освобождава О2, е, че на двете планети няма растения за провеждане на фотосинтеза . Относителното разпределение на отделните компоненти на атмосферата не казва нищо за плътността на атмосферата.

Меркурий , макар и само на около 58 милиона километра, е твърде малък, за да създаде атмосфера, която може да бъде известна.

Освен слънчевата радиация, затоплянето идва от плътността на атмосферата . Плътността на атмосферата зависи от масата на планетата и наличието на изпаряващи се елементи.

Планетарните обекти, които имат много голяма маса и могат да образуват много плътна атмосфера, се наричат ​​слънца, защото чрез екстремния натиск те превръщат излишната материя в енергия и я излъчват като електромагнитни вълни. Само чрез този енергоемък процес с много високо налягане и топлинни условия при слънцето се създават тежки елементи.

Обектите, които са твърде малки, за да притежават забележителна атмосфера, са изложени на космическото студено и пряко излагане на слънце.

Много добър пример е нашата Луна. От слънчевата страна почвата може да стане 130 ° C гореща, но на сянка е около -160 ° C студена.

На Меркурий става студено през нощта до -173 ° C и до 167 ° C горещо през деня.

Диаметри на някой планетарен обект в нашата слънчева система:

Планетен обект Диаметър в км
Луна 3476
живак 4879
Венера 12,104
Земя 12,742
Юпитер 139.822

И така, чувството за температура се крие в масата на планетите и способността им да държат плътна атмосфера.

Обемът на Венера е подобен на Земята. Ако приемем, че и двата имат подобен състав и еднакво силна гравитация, близостта до Слънцето прави единствената разлика, която води до повече нагряване, изпаряване на летливите вещества и по този начин води до по-плътна атмосфера.

Въпреки това, Венера трябва да има повече тежки елементи и по този начин има по-висока маса, което значително увеличава способността му да свързва по-плътна атмосфера.

На Венера един ден е по-дълъг от една година и се върти, по отношение на всички други планети и Слънцето, в погрешна посока. Това бавно въртене също предизвиква напълно различен климат на Венера в сравнение с Земята. Нашата Земя има подобен обем, но е по-надут и по-малко плътен обект, в сравнение с по-плътната Венера.

На Венера приятни условия на натиск, като например на Земята, възникват на височини от около 50 км до 65 км!

https://en.wikipedia.org/wiki/Atmosphere_of_Venus

Големите планети могат дори да свързват водород, докато на по-малки планети такива светлинни елементи излизат във Вселената. СО2 е една от тежките молекули. На Земята се събира близо до повърхността.

Уважаеми читатели, просто предполагайте, че всичко за глобалното затопляне е невярно и фалшиво.

Ето компилация от факти за планетите. 
https://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/factsheet/

Там намирате натиска върху повърхността!

Земята има  бар, 
Venus 92  bar и 
Mars 0.01  bar!

Каква е температурата на Юпитер? 
От Нола Тейлър Ред, участник в Space.com | 7 ноември 2012 г. 
https://www.space.com/18391-jupiter-temperature.html

„ Източници на отопление

Тъй като разстоянието на Юпитер от Слънцето е средно 484 милиона мили (778 милиона км), топлината от звездата е слаба, въпреки че допринася. Голяма част от отоплението на газовете идва от самата планета. Под повърхността конвекцията от течността и плазмения водород генерира повече топлина, отколкото от слънцето . Тази конвекция държи масивния газов гигант достатъчно топъл, за да избегне замразяването му в леден свят. "

,

5. Положителна обратна връзка!

Положителна обратна връзка на CO2 като вярна, сякаш някой ще твърди, че отражението на Луната ще бъде основната причина за топлината на Слънцето.

Моля, имайте предвид, че Слънцето изпраща светлината си към безкрайното пространство. Малка част от светлината достига Луната. Само малка незначителна част се отразява обратно към Слънцето.

Слънчевата светлина се нуждае от около 8 минути, за да достигне Луната , отражението се нуждае от допълнителни 8 минути, така че фотонът, излъчен от Слънцето, се нуждае от около 16 минути, за да се върне .

Знаейки това, бихте ли твърдили , че Слънцето свети от отражението на Луната? Че Луната е причината за топлината на повърхността на Слънцето?

Точно това се твърди за CO2 от ClimateControl Mafia! Не забравяйте, че от 0.037% CO2 от Атмосферата , не всички хора имат дял от 0.0011%, но само 0.0000077% от индустриалните емисии ще бъдат отговорни за глобалното затопляне. Материал, който се охлажда и показва резултат от изгаряне, но никога не е причина за отопление!

Този малък неизмерим дял на CO2 ще привлече инфрачервеното лъчение и ще го изпрати на земната повърхност, за да запази и изпрати инфрачервените вълни назад от повърхността, да играе пинг-понг с топлинните вълни и да предизвика повишаване на вътрешната топлина на повърхността .

В началото, свещениците от сектата на Църквата на Климатизма , които с радост злоупотребяват с понятието „учен” за себе си, използват лудите спекулации на Сванте Аррениус за стъклено покритие на 6 км надморска височина, състоящо се от въглероден диоксиден сняг.

Измисленият парников ефект (немски)
Von Loki45 16.07.2009, 12.40 ч. 
Http://community.zeit.de/user/loki45/beitrag/2009/07/16/der-fiktive-treibhauseffekt

„ Винаги е изненадващо, че„ парниковия ефект ”като мит може да съществува дори в сферата на науката. Той (Svante Arrhenius) твърди в своята публикация „ За влиянието на въглеродната киселина в въздуха върху температурата на земята “, че „ стъклен покрив “ от „ сняг на въглеродна киселина “ на височина от 6 км ще изолира и затопли Земята, като в зелена къща. Този „стъклен покрив” обаче не е открит до днес. Също така не съществува топлина, отразяваща въглероден двуокис, която да отблъсне топлината, отразена от Земята - това са митовете на апологети на климатичната катастрофа. "

Тъй като тези твърдения са били неудобно опровергавани много пъти и звучат много тъпо , сектата на климатизма вече не говори за надморска височина или за стъклото от въглероден диоксид, но въпреки това изисква да вярваме в илюзията за съществуването на магическо покритие .

image

Ние просто ще вярваме във всеки идиотизъм на климата, който се нарича „наука за климата“ и никога не го поставя под въпрос.

 

6. Затоплянето се измества към Тропосферата!

В естествени условия двойните кислородни ( O2 ) молекули в стратосферата са разделени от интензивно UV-C и UV-B радиация и свързани заедно като троен кислород ( O3 ), наречен озон . Затова тази област се нарича озонов слой .

Тежките озонови молекули абсорбират повечето от UV-C и UV-B лъчите и освобождават излишната енергия като топлина (инфрачервени лъчи). Затова стратосферата е около -15 ° С отгоре относително топла, в сравнение с -56 ° С в горната граница на Тропосферата.

Какъв е съставът и температурата на Земята? От Мария Килмас; Актуализирано 25 април 2017 г. 
https://sciencing.com/earths-atmosphere-composition-temperature-19463.html

Стратосферата се намира над тропосферата и се простира на 50 километра над земната повърхност. Той съдържа 85 до 90% от атмосферния озон, създаден от фотолизата - разлагането от слънчевата радиация - на кислорода. "

С Stratospheric Aerosol Injection ( SAI ), което е фалшиво наименование за процеса, тъй като стратосферата не съдържа влага, така че изграждането на аерозоли не може да се задейства чрез пръскане на фини прахови частици, озонът се изпуска чрез окисляване с химикали. Така че приложението трябва да бъде наречено озониране на стратосферния озон ( SOO ) или изгаряне на стратосферния озон ( SOB ) или подобно. Озонът е силно реактивен към всеки материал, разпръснат в стратосферата. Резултатът е химическа пепел , а не аерозол.

Озоновият слой се страхува от подхлъзване! 
http://geoarchitektur.blogspot.com/p/ozone-layer-fear-mongering.html

Намерението зад отпадането на озона е да се направи стратосферата по-прозрачна за UV-C и UV-B лъчи, за да достигнат до тропосферата и повърхността на земята и океаните.

По-малко Озон означава по-хладна стратосфера, но по-гореща тропосфера!

В същото време цялата химическа пепел, попадаща от стратосферата надолу към тропосферата и всички тропосферни аерозолни инжекции ( ТАИ ) материали, разпръснати в тропосферата, за да изгради изкуствен смог , да се свърже и вдигне вода, увеличава общата маса на материала в тази най-ниска слой на атмосферата. Повече маса означава по-голям потенциал за вътрешна топлина . С други думи, повече материал може да поеме повече енергия и да освободи повече излишна енергия като топлина (инфрачервени лъчи).

Стратосферата се охлажда от СОО (SOB, SAI), но тропосферата се нагрява от TAI!

Това е причината за истеричния маркетинг на въртенето на „ глобалното затопляне “. Когато погледнем общия баланс на температурата за цялата Земя, няма промяна, тъй като общата маса на Земята остава същата, но значителна част от масата на стратосферата се намалява и тропосферната маса се увеличава драстично.

Очакването е, че това ще доведе до по-висока вътрешна топлина във всички области на тропосферата с по-висока плътност на материала във въздуха, което причинява  смърт и увреждане . За да не се съди и принуди да плати за това, пропагандата на ClimateControl обвинява поведението си върху жертвите, като твърди, че производството на CO2 от тяхното пълно съществуване е виновно за отопление, защото повече маса се вкарва във въздуха чрез повече емисии на CO2.

CO2 остава във въздуха, поради намалената слънчева светлина от SRM, което води до намалена фотосинтеза! Това означава, че се получава по-малко О2. Така че втората задача на пропагандата е да попречи на жертвите да мислят за тяхното задушаване.

Когато пиша всичко това, знам, че повечето хора са толкова смъртоносни, че не знаят нищо за симбиотичната роля на CO2, O2 и H2O в фотосинтезата. Това е най-големият срам и проблем на човечеството.

Сега получавате ли логиката на пропагандата Globalwarming ?

,

7. Нека продължим!

CO2 и H2O са основите на живота!

Ако някой има за цел да контролира и облага с CO2 , не иска ли той да контролира и облага самото живот ?

image

Точно това е целта на тази мярка, за да заемат , приватизира , данъчната и търговията на естествените циклина ВОДА и CARBON !

На собственика на двата цикъла ще бъде в състояние да вземе решение за живота и смъртта, като суша, наводнения, недостиг на слънчева светлина , отравяне и замърсяване .

Контролът върху CARBON и WATER е най- доброто оръжие на WWIII , което вече сме въвели като Геофизична война се прилага в много региони на нашата планета.

Заради нещастното масово образование и пропагандата за ежедневно разсейване и промиване на мозъкаопасното въздействие на това оръжие се счита за „лошо време“ !

Основният механизъм на тази технология зависи от физиката на водата. С помощта на десублимационни аерозолни покрития се изграждат. Десублимационните пътеки са най-очевидните показатели на “ Тропосферното слънчево лъчение и управлението на водите ” ( ЦРУМ )!

image

Знанието дава сила! Невежеството завършва с безпомощност!

image

Знанието дава мъдрост! Невежеството е ослепително!

image

,

8. Други източници

youtube https: // www.youtube.com/watch?v=PuGbqoWGYcg

youtube https: // www.youtube.com/watch?v=BC1l4geSTP8

youtube https: // www.youtube.com/watch?v=poi8YLUIgVs

youtube https: // www.youtube.com/watch?v=4YMttEhtgpk

Ако въглеродният диоксид е толкова лош за планетата, защо стопаните на парникови газове купуват генератори на CO2, за да удвоят растежа на растенията? 
http://www.naturalnews.com/040890_greenhouses_carbon_dioxide_generators_plant_growth.html

Защо нашите емисии на CO2 не увеличават Атмосферата CO2 
http://edberry.com/blog/ed-berry/why-our-co2-emissions-do-not-increase-atmosphere-co2/
image

- Противно на това, което Ал Гор ти каза, CO2 не контролира температурата. Температурата контролира CO2. "

Фалшифициране на атмосферните парникови ефекти на CO2 в рамките на физиката версия 4.0 (6 януари 2009 г.) T

замества Версия 1.0 (7 юли 2007 г.) и по-късно 
Герхард Герлич Институт за Математическа Физика Технически Университет Кароло-Вилхелмина за Брауншвайг MendelssohnstraЯe 3 D-38106 Брауншвайг Федерална Република Германия g.gerlich@tu-bs.de Ralf D. Tscheuschner Postfach 60 27 62 D-22237 Хамбург Федерална република Германия ralfd@na-net.ornl.gov 
https://arxiv.org/pdf/0707.1161.pdf

„ Атмосферният парников ефект, идеята, че много автори проследяват традиционните произведения на Фурие (1824), Тиндал (1861) и Аррениус (1896) и който все още се поддържа в глобалната климатология, по същество описва фиктивен механизъм , която планетарната атмосфера действа като термопомпа, задвижвана от среда, която радиационно взаимодейства с, но радиационно уравновесена с атмосферната система. Според втория закон на термодинамиката такава планетарна машина никога не може да съществува.

Въпреки това, в почти всички текстове на глобалната климатология и в широко разпространената вторична литература се приема за даденост, че такъв механизъм е реален и стои на твърда научна основа. В тази статия се анализира популярната хипотеза и се изясняват основните физически принципи. Показвайки това

а) не съществуват общи физически закони между феномена на затопляне в стъклените къщи и фиктивните атмосферни парникови ефекти, t

б) няма изчисления за определяне на средната повърхностна температура на планетата, t

в) често споменатата разлика от 33 isC е безсмислено число, изчислено неправилно, t

г) формулите на радиацията на кухините се използват неподходящо, t

д) предположението за радиационен баланс е нефизично, t

е) топлинната проводимост и триенето не трябва да се настройват на нула, а предположението за парникови газове в атмосферата е фалшифицирано. "




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39933167
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930