Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2018 22:30 - Шокиращи откровения относно съдбата на България направи Владимир Путин в интервю за руска тв
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 4564 Коментари: 5 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Шокиращи откровения относно съдбата на България направи Владимир Путин в интервю за руска тв Споделете👉Tweet thisShare on FacebookShare on Google plusPin this postShare on Whatsapp  

 

image Путин отправи откровения относно съдбата на България 

Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия. От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи. 
„България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България“ – казва човекът от Кремъл. И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена. Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана. В момента ЕС подсилва малцинствата, така ще да размие доминиращия етнос. Накрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на Германия. 
„Такова разбиване на държавност България никога не е претърпявала. Та дори през комунизма, Съветският съюз се месеше поне 1000 пъти по-малко на България. Ние се интересувахме само да следвате социализма, както и водачът ви да ни е лоялен. Надолу той всичко сам си правеше, а в голяма степен се правеше от самия народ – чрез партията, която беше изцяло българска. 
В момента не само водачът, цялото правителство, депутати, та дори заместник-министри и кметове, се назначават директно от ЕС и САЩ. През комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от сега“ – казва Путин. 
„Ако ЕС стане толкова „жесток“ към България, колкото беше СССР, това би означавало просто да поискат от вас да имате демокрация и пазарна икономика. И да не ви се месят за нищо друго. Ние това искахме – социализъм и планова икономика. Нищо друго. 
Но вместо това, днес ЕС ви се бърка във всичко – определя ви формата на краставиците, цената на тока, лепи етикети на курортите ви, решава кой е корумпиран и кой – не, налага ви хомосексуални бракове и пр. Та кога СССР е правил нещо такова?“ – пита руският президент. 
„България не е интересна на ЕС като население. Българите не интересуват ЕС. България е центърът на Балканите и само и единствено като такъв, привлича вниманието. ЕС не го интересува ще има ли хора тук, ще има ли култура, ще има ли българи. Той би бил съгласен територията да е дори безлюдна. Но да е под негов контрол. Това е типично примитивно стратегическо мислене. Но цената му е съдбата на вашия народ…“ – завършва Путин, или поне частта, която е предварително обявена.

Г.Н. 
Източник: zname365.com


Тагове:   България,   путин,


Гласувай:
18



1. apostapostoloff - Това келяво милиционерче пак се
03.06.2018 06:25
прави на пророк. Кой те пита бе, боклук?

Кой си ти, че ще даваш оценки и ще ни съдиш?!

Едно милиционерско лайно си ти и туй то!
цитирай
2. krumbelosvet - Вярно е
03.06.2018 13:47
Независимо дали го е казал Путин, е вярно.
На 17.03.2017г. благерът balkan1 публикува в блог.бг пост под заглавие „България след българите”. През втората половина на април 2013 г. в Брюксел е проведена особена конференция. На нея кратък доклад изнася комисарят по регионалната политика Йоханес Хан. От словото му става ясно, че ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕТО на България е планирано и управлявано от "Европа" или от по-големия брат. И тоя комисар по РЕГИОНАЛНАТА ПОЛИТИКА предлага на територията на България да бъдат заселени 10 милиона западно-европейци, за да не я заселят само турци, цигани и др.
цитирай
3. oia - Има ли някой нормален да не знае к...
03.06.2018 15:44
Има ли някой нормален да не знае какво става с България, и в България ?????
Това е обществена тайна. Когато атовете се ритат, магаретата теглят............
Всичко е на автопилот---къде е загадката ??? Тайна ли е, че се плаща на циганския етнос да се развъжда--не. Тайна ли е, че ни натикаха в еврейския съюз--не.
Тайна ли е, че зад проблемите и решенията в глобален мащаб, стоят едни и същи. Няма нужда никой да казва нищо, защото всичко е ясно. Я да попитаме
защо преди време в Русия се изтъпаниха петстотин равини. Някой коментира ли го ??? Просто разсъждавам--нищо повече.
цитирай
4. predatorkapredatorka - Идиотска манипулация
03.06.2018 16:22
Идиотска манипулация
цитирай
5. krumbelosvet - Само идиот(ка) или синьо дечко
26.05.2020 15:08
може да види в тия ИСТИНИ манипулация.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705175
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031