Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2014 09:47 - Фоновата радиация-Причината за стареенето
Автор: budha1 Категория: Други   
Прочетен: 1004 Коментари: 0 Гласове:
1



Процесът на стареене е важна тема за всички. Защо трябва нашите тела да се променят и да ни превръщат в стари хора? Дали това е природен закон? Със сигурност е доста сложен медицински и научен въпрос. Създателят на руската изследователска програма за „топъл синтез“ от 60-те години, Иван Филимоненко обаче твърди следното: всички хора имат естествен ресурс за живот от 1400 години.

Неговите изчисления са базирани на 7 годишният цикъл на живота на човешката биологична клетка и познатият ресурс на „клетъчно възстановяване“, което е около 200 пъти. С други думи, ние живеем в постоянен биологичен процес на възстановяване и активността на това възстановяване зависи от околната среда. При това положение имаме 200 х 7 = 1400 години ресурс, ако няма причини за тази поправка на ДНК. Основната роля на ДНК-молекулата в създаването на протеина е известна. Всяка деформация на ДНК кода произвежда промени в организма, което сумарно е и причина за стареенето. Знае се за вероятно енергийно взаимодействие между ултравиолетовите електромагнитни вълни и азотните ДНК нуклеотиди. Това взаимодействие трансформира два съседни нуклеотида в нова химична връзка, която поврежда ДНК-молекулата. Този добре познат механизъм е причината за стареенето на кожата.

Причината за стареенето изобщо обаче е така наречената „естествена фонова радиация“, която срещаме навсякъде по планетата и която (според Филимоненко) се дължи основно (около 90%) на радиоактивния изотоп калий K-40. Той поврежда всички биологични клетки по пътя си.

Тук е много важно да се знае един факт от историята. Тази фонова радиация е била създадена при „инцидент“ в миналото (или по-скоро ядрена война, ако съдим по многото алтернативни източници – бел. Alien) и някои геолози знаят много точно откога се е породила. Преди нея всички хора са живеели стотици години според много древни текстове.

Различните радиоактивни елементи се събират във всяко човешко тяло с храната водата и въздуха. Ние сме едни „събирачи“ на изотопи и няма лесен медицински начин да ги премахнем от телата си. Но има нови технологични методи, които да намалят радиоактивността чрез специални полета.

През 1995 г. Планетарната Асоциация за Чиста Енергия публикува ревю на модерни методи за трансформация на радиоактивни отпадъци. Така наречените „скаларни полета“ могат да бъдат използвани за повлияване на радиоактивността от разстояние. В изследванията на Филимоненко от 60-те, същият ефект е бил открит и при генератора с „топъл синтез“. При всички положения обаче трябва да се постигне мощен процес на синтропия (негентропия), за да може радиоактивния елемент да се преобразува в стабилно състояние. Има модерни експерименти с векторни магнетични полета и торсионни генератори, които повлияват на радиацията, а плазма-вълните и други методи не са само теория, а реални работещи технологии и могат да се използват, за да се изчисти човешкото тяло от радиоактивността. Защо тези важни постижения не са масово познати?

Човешкият живот е сведен до един стандарт от 60-80 години, които минават обикновено в училище, колеж, офис-работа и пенсия. Това обаче не е естествения природен закон. Човешката цивилизация разполага с технологии, които да намалят радиацията и да увеличат естествения живот на хората до 1400 години. Дали обаче ще ги използва за тези цели?


Александър В. Фролов

Източници:

http://www.alternativkanalen.com/aging.htmл



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha1
Категория: Други
Прочетен: 1227822
Постинги: 429
Коментари: 28
Гласове: 121
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031