Постинг
31.05.2014 00:00 -
ТУБЕРКУЛОЗА
Корени и 2-3 стръка и листа от троскот се варят в 1 л вода до нейното оцветяване. Отварата се прецежда. Пие се по една винена чаша 3 пъти на ден преди ядене в продължение на 1 месец.
Две супени лъжици от билката камшик се запарват с 400 мл вряла вода. Прецежда се след 2 часа. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди ядене.
4 супени лъжици ситно накълцани корени жиловляк врат 20 минути в 800 мл вода. След това се прибавят 4 супени лъжици листа и всичко ври отново 5 минути. Отварата се прецежда и подсладява с 500 г пчелен мед. Пие се по една кафяна чашка 4 пъти дневно преди ядене.
В сок от 10 лимона се поставят 10 добре измити яйца. Стоят така при нормална температура, докато черупките се стопят и яйцата останат само със ципите. Изваждат се яйцата и се прибавя 300 г пчелен мед и 500 мл вино от алжирка. Разбърква се добре. Полученият сироп се пие 3 пъти на ден по 1 супена лъжица половин час преди ядене.
В 500 мл прясно мляко се варят 15-20 мин. 25 г листа и корени от подбел. Отварата се пие 3 пъти по една кафяна чашка преди ядене в продължение на два месеца.
Смесват се добре 150 г кърма със 150 г смлени корени от божур, 150 г свинска мас и 150 г мед и се изяжда за една седмица. Процедурата се повтаря
Две супени лъжици от билката камшик се запарват с 400 мл вряла вода. Прецежда се след 2 часа. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди ядене.
4 супени лъжици ситно накълцани корени жиловляк врат 20 минути в 800 мл вода. След това се прибавят 4 супени лъжици листа и всичко ври отново 5 минути. Отварата се прецежда и подсладява с 500 г пчелен мед. Пие се по една кафяна чашка 4 пъти дневно преди ядене.
В сок от 10 лимона се поставят 10 добре измити яйца. Стоят така при нормална температура, докато черупките се стопят и яйцата останат само със ципите. Изваждат се яйцата и се прибавя 300 г пчелен мед и 500 мл вино от алжирка. Разбърква се добре. Полученият сироп се пие 3 пъти на ден по 1 супена лъжица половин час преди ядене.
В 500 мл прясно мляко се варят 15-20 мин. 25 г листа и корени от подбел. Отварата се пие 3 пъти по една кафяна чашка преди ядене в продължение на два месеца.
Смесват се добре 150 г кърма със 150 г смлени корени от божур, 150 г свинска мас и 150 г мед и се изяжда за една седмица. Процедурата се повтаря
Няма коментари
Търсене
Блогрол
1. КАТАЛОГ - БИЛКИ
2. Народни Рецепти
3. БИЛКОВИ ТИНКТУРИ
4. Билките на Мария Требен
5. Билките във всеки дом
6. Разпознаване и събиране на билки
7. Терънс Маккена Храната на боговете
8. Вестник Лечител
9. билките - здраве от природата
10. НАНО-КОМ-ООД
11. АЮРВЕДА
12. БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА
13. НОТА БЕНЕ
14. ТАЙНИТЕ НА ТИБЕТСКАТА МЕДИЦИНА
15. Лекуване с домашни средства
16. bilkaria
17. zdraveotnaroda
18. Здравето, Дар от Бога
19. Водата лекува, лекарствата убиват?
20. Тялото жадува за вода
21. Блогът на prolet
22. greenhealth
23. Тайните на тибетската медицина – 1-ва част
24. Тайните на тибетската медицина – 2-ра част
25. Болести
2. Народни Рецепти
3. БИЛКОВИ ТИНКТУРИ
4. Билките на Мария Требен
5. Билките във всеки дом
6. Разпознаване и събиране на билки
7. Терънс Маккена Храната на боговете
8. Вестник Лечител
9. билките - здраве от природата
10. НАНО-КОМ-ООД
11. АЮРВЕДА
12. БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА
13. НОТА БЕНЕ
14. ТАЙНИТЕ НА ТИБЕТСКАТА МЕДИЦИНА
15. Лекуване с домашни средства
16. bilkaria
17. zdraveotnaroda
18. Здравето, Дар от Бога
19. Водата лекува, лекарствата убиват?
20. Тялото жадува за вода
21. Блогът на prolet
22. greenhealth
23. Тайните на тибетската медицина – 1-ва част
24. Тайните на тибетската медицина – 2-ра част
25. Болести